Gestructureerd en resultaatgericht

Onze aanpak

Van brand websites tot volledige webshops. Van landingspagina′s tot conversie optimalisatie. Wij ontwikkelen ijzersterke responsive websites die het bereik van je merk vergroten, meer leads binnenhalen en je conversiedoelen overstijgen.


discovery
stap 1

discovery

 • Doelen opstellen

  Of je nu meer omzet wilt maken met je webshop, een community wilt starten of juist je brand presence wilt vergroten; elk doel vereist een andere oplossing. Daarom starten wij altijd met een diepgaande discoverysessie om samen met jou vast te stellen wat je wensen, pijnpunten en ideeën zijn. Zo leren wij door jouw ogen naar je product, dienst en doelgroep kijken.

 • Contentstructuur bepalen

  Wanneer de doelen duidelijk zijn, inventariseren wij hoeveel content je al hebt en hoeveel er nog moet worden opgesteld. Vervolgens bepalen wij de contenthiërarchie en -structuur en stellen wij een sitemap op. Dit vormt een belangrijke input voor het functioneel ontwerp.

 • Functioneel ontwerp uitwerken

  In deze fase brengen wij doelen en content samen in een blauwdruk voor de website. In dit functioneel ontwerp leggen wij in grote lijnen vast hoe pagina′s er uit komen te zien, hoe deze zich tot elkaar verhouden, en hoe bezoekers erdoorheen navigeren. Ook sales funnels zullen wij in deze fase uitwerken. Pas als het functioneel ontwerp aan alle gestelde eisen voldoet, beginnen wij aan de designfase.

design
stap 2

design

 • UX en usability: de basis voor conversie

  Een optimale gebruikerservaring is niet alleen van cruciaal belang voor een goed converterende site, maar bepaalt uiteindelijk ook de likeability van je merk. Wij kijken eerst aan welke gebruikerseisen elke oplossing moet voldoen, van online sales funnel tot volledige customer journey, en leggen vervolgens de basis voor een aangename en goed converterende gebruikerservaring.

 • Visual design: voor merken die ook online moeten schitteren

  Wie bij Tallest aanklopt, is gegarandeerd van een sterke online presence. Daar hoort een perfecte visuele doorvertaling van het merk bij. En dan niet alleen het plaatsen van een logo, maar een tot in de puntjes verzorgde online stijl, aangepast aan de marketingdoelstellingen van de opdrachtgever.

 • Interactiviteit als kers op de taart

  De tijd van saaie, statische pagina′s ligt ver achter ons. Gebruikers van nu willen verrast worden terwijl ze een website ontdekken. Van de manier waarop pagina′s worden opgebouwd tot aan de feedback die gebruikers krijgen bij het invullen van een formulier: wij zorgen ervoor dat ze jouw website niet snel zullen vergeten.

development
stap 3

development

 • Scherpe code voor rotsvaste pagina′s

  Onze ontwikkelaars rusten niet voordat hun code perfect is, en hun pagina′s in alle moderne browsers werken, zowel op desktop als op mobiel. Ze halen alles uit hun kennis van HTML en CSS om ervoor te zorgen dat jouw pagina′s staan als een huis.

 • WordPress en WooCommerce, op maat

  Elke weboplossing vraagt om een unieke aanpak. Daarom maakt Tallest geen gebruik van generieke themas of overbodig complexe plugins, maar ontwikkelen wij WordPress websites op maat. Onze WooCommerce shops zijn volledig aangepast aan jouw sales targets, je productassortiment en je doelgroep, maar altijd met dezelfde nadruk op een optimale conversie.

 • Razendsnelle websites: bij ons vanzelfsprekend

  Hoe mooi of bruikbaar een oplossing ook mag zijn: het effect wordt meteen teniet gedaan door een trage server of té zware pagina′s. Wij ontwikkelen dan ook niet alleen lichte, snelle websites en shops, maar monitoren ook voortdurend de hostingservers, om in te kunnen grijpen zodra de performance van je website terugloopt.

Maar Tallest doet méér

Naast het ontwikkelen van maatwerkoplossingen op basis van WordPress, leveren wij ook meerwaarde voor bestaande sites.


 • Onderhoud Onderhoud

  Wij dragen ook zorg voor websites die door andere partijen zijn gebouwd. Daar doen wij niet moeilijk over.

 • Doorontwikkeling Doorontwikkeling

  Wie reeds veel tijd en geld heeft geïnvesteerd in een website of shop wil deze blijven doorontwikkelen. Wij bieden advies over de beste strategie, en voegen desgewenst snel nieuwe functionaliteit toe.

 • Optimalisatie Optimalisatie

  Met het oog op de hoogst mogelijke conversie, zoeken wij proactief naar manieren om de winstgevendheid van jouw bestaande oplossingen te verbeteren.

 • Scrum Scrum

  Tallest is gespecialiseerd in korte doorlooptijden. Door gericht in korte sprints te werken, kunnen wij snel oplossingen ontwikkelen en publiceren.


Tallest. Groots in winstgevende websites. Van brand websites tot volledige webshops en van landingspagina′s tot conversie optimalisatie.

Neem nu contact op
Stel ons je vraag via WhatsApp