Judex

Nederlands' grootste bron van onafhankelijke, betrouwbare juridische informatie
main screen

Judex is ′s lands meest vooraanstaande bron van juridische informatie voor zowel particulieren als juristen. De website bevat informatie en documentatie over de meest uiteenlopende juridische onderwerpen, variërend van arbeidsrecht tot echtscheiding en van sociale zekerheid tot letselschade.

Daarnaast positioneert Judex zich als hèt online trefpunt voor juristen en advocatenkantoren. Speciaal hiervoor ontwikkelden wij een makkelijk doorzoekbare index waar gebruikers kunnen filteren op specialisme, plaats en ervaringsniveau.

Bij Judex lag de uitdaging in het ontsluiten van een enorme hoeveelheid informatie op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier. Wij gingen deze uitdaging aan en leverden een frisse, stijlvolle website af, geoptimaliseerd voor het doorzoeken en weergeven van verschillende soorten content, van videos tot downloadbare documenten.

www.judex.nl

Jaar
 • Jaar
 • 2018 – heden
Werkzaamheden
 • Werkzaamheden
 • UX & Visual design
 • Front-end Development
 • WordPress Development
Team
 • Team
 • Arjan Smeets
 • Arwin van der Velden
 • Marijn Bankers
 • Michel Kusters
Screen
 • Screen
 • Screen
 • Screen
 • Screen

Grote hoeveelheid informatieeenvoudig en snel te navigeren

Het webportaal van Judex biedt gebruikers een indrukwekkende hoeveelheid juridische content. Toch vinden ook nieuwe gebruikers direct de specifieke informatie die ze zoeken, danzij de slimme sitemap waarmee ze snel naar het elk gewenst onderwerp kunnen navigeren.

Wij hebben extra aandacht besteed aan het optimaliseren van de laadtijden, zodat de gewenste informatie ook snel wordt getoond.

icon

OmvangrijkeSEOmigratie

Het domein Judex omvatte reeds meer dan 2600 unieke pagina's, die wij bij de livegang van de vernieuwde structuur in ėėn keer hebben geredirect, waarbij alle Google rankings in stand zijn gehouden.

Gezien de specifieke eisen die Judex stelt aan de vindbaarheid van haar pagina's, hebben wij een custom url-structuur ontwikkeld die hier beter op aansluit dan de standaard structuur van WordPress.

icon

Grootaantalbezoekers

Judex is van meet af aan ontwikkeld met het oog op grote bezoekersaantallen. De website ontvangt meer dan twee miljoen bezoekers per jaar, met pieken van soms meer dan 100 bezoekers die tegelijkertijd pagina's opvragen.

Dit vereist een goede monitoring van de website om een optimale performance te garanderen, ongeacht het aantal bezoekers.

“Wij werken al jaren samen met Tallest. Tallest is niet alleen zeer kundig en professioneel. Ze snappen ook echt de vraag achter onze vraag. Dat inzicht zetten ze in om ons pro-actief te helpen. Tel daarbij deadlines die gehaald worden en een prettige omgang op, en je snapt waarom wij graag met Tallest werken!”

Michiel Houben Co-Founder / Managing Director bij Greenhouse Group BV
Image

pakketten en mediation

Als belangrijk startpunt voor het vinden van juridische hulp, maakt Judex veelvuldig gebruik van landingspagina's gefocust op conversies naar juridische diensten. Tallest houdt de performance van deze pagina's nauwlettend in de gaten, en past ze daar waar nodig voortdurend aan. Dit alles voor steeds beter converterende pagina's, en meer rendement voor Judex.

Mobile
Mobile
Mobile

“Al jaren zijn wij actief in online marketing en het opzetten van startups. Tallest is daarbij een vaste partner voor de web development waar wij blindelings op vertrouwen. Naast zeer sterke kennis in development en projectmanagement ook onderlegd in online marketing wat zorgt voor mooie resultaten.”

Hein Medema Directeur bij Codator

Samen doorontwikkelen met Scrum

Tallest past ook bij Judex de Agile werkmethode Scrum toe. Zo kunnen wij snel en doeltreffend de bestaande website verder verbeteren en nieuwe functionaliteiten implementeren.

Wij werken aan de hand van een backlog met wensen voor de doorontwikkeling van Judex, waarin wij stapsgewijs samen met de klant de meest relevante actiepunten definiëren en doorvoeren.

Kantoren en profielen

Met het oog op een optimale vindbaarheid van advocatenkantoren, heeft Tallest voor Judex een systeem ontworpen, bestaand uit een kantorenzoeker in combinatie met individuele profielpagina's. Advocatenkantoren ontvangen inloggegevens voor Judex, waarmee ze hun eigen unieke kantoorprofiel naar eigen inzicht kunnen inrichten en beheren. De inhoud van de profielpagina's wordt vervolgens geïndexeerd en is voor bezoekers eenvoudig te doorzoeken op basis van bijvoorbeeld specialisme of vestigingsplaats.

Screen
Screen

Indrukwekkende resultaten

Judex biedt gebruikers een schat aan informatie


 • 2+ miljoen Nederlanders

  ... per jaar vinden op Judex onafhankelijke juridische informatie

 • 0.26 sec gem. laadtijd

  Judex draait als een zonnetje op onze geoptimaliseerde server

 • 2620 Redirects

  Een succesvolle SEO migratie met behoud van Google rankings

Stel ons je vraag via WhatsApp